Ankara Kuzey Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Ankara Kuzey Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Profesyonel bir hizmet kalitesi bulunan öğrenci yurtları arasında yer alan Ankara Kuzey Özel Erkek Öğrenci Yurdu, konforlu bir konaklama olanağı sunmaktadır. Öğrencilerin güvenli bir şekilde konaklamaları için etkili bir hizmet sunan öğrenci yurdunda özel güvenlik görevlisi de bulunmaktadır. Yine yurt işletmesinde iç ve dış mekanları takip etmek üzere güvenlik kameraları da bulunmaktadır.

Öğrenci Yurtları

Okul servisi bulunan öğrenci yurdunda olası kazalara karşı da gerekli tedbirler alınmış durumdadır. Bu kapsamda yurt işletmesinde yangın riskine karşı yangın alarm sistemi, yangın merdiveni ile duman dedektörü de bulunmaktadır. Ayrıca yurt işletmesinde olası su kesintilerinde kullanılmak üzere yeden su deposu da bulunmaktadır. Bununla birlikte yurt işletmesinde elektrik kesintilerinde kullanılmak üzere jeneratör cihazı da bulunmaktadır.

Ankara Kuzey Özel Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Nitelikli bir şekilde hizmet sunabilen öğrenci yurtları arasında bulunan Ankara Kuzey Özel Erkek Öğrenci Yurdu, birinci sınıf kalitede bir hizmeti misafirlerine sunmaktadır. Odalarında mini buzdolabı bulunan öğrenci yurdunda; açık büfe kahvaltı da mevcuttur. Ayrıca öğrencilerin rahat bir şekilde ders çalışabilmeleri için etüt salonları da yurt bünyesinde bulunmaktadır.

Ankara Kuzey Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Ankara Kuzey Özel Erkek Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Çizim odası
  • Odalarda banyo ve tuvalet
  • Kesintisiz sıcak su
  • Kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Öğrenciler için dolap ve kitaplık
  • Tek kişilik ortopedik yatak
  • Odaların ve diğer yaşam alanlarının periyodik temizliği

Ankara Kuzey Özel Erkek Öğrenci Yurdu; Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Ankara Üniversitesi,  Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi; Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi; Çankaya Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesi’ne hitap etmektedir.