Ankara Hürriyet Özel Kız Öğrenci Yurtları

Ankara Hürriyet Özel Kız Öğrenci Yurtları

Kaliteli bir şekilde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında yer alan Hürriyet Özel Kız Öğrenci Yurdu, konforlu bir konaklama olanağını öğrencilerle buluşturuyor. Bu kapsamda öğrenci yurdunda güvenlik konusunda da gerekli tedbirler alınmış bulunuyor. Özel güvenlik görevlisinin bulunduğu yurt işletmesinde 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz bir şekilde hizmet sunan güvenlik kameraları da bulunuyor.

Öğrenci Yurtları

Hürriyet Özel Kız Öğrenci Yurdu, olası yangın riskine karşı yangın alarm sistemi, duman dedektörüyle yangın merdivenlerini bulunduruyor. Bununla birlikte yurt işletmesinde olası su kesintilerinde kullanılmak üzere öğrencilere özel yedek su deposu da bulunuyor. Ayrıca yangın işletmesinde elektrik kesintilerine karşı da jeneratör cihazı bulunuyor.

Hürriyet Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Ankara’da alternatifi bol olanaklar sunabilen öğrenci yurtları arasında bulunan Hürriyet Özel Kız Öğrenci Yurdu, öğrencilere kesintisiz bir şekilde sıcak su olanağını sunuyor. Açık büfe kahvaltı olanağının bulunduğu yurt işletmesinde öğrenciler için kantin işletmesi de bulunuyor. Ayrıca öğrencilerin derslerini çalışabilecekleri etüt salonları da yurt bünyesinde bulunuyor.

Ankara Hürriyet Özel Kız Öğrenci Yurtları

Hürriyet Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Kesintisiz internet
  • Kesintisiz sıcak su
  • Odalarda banyo ve tuvalet
  • Öğrenciler için baza yatak
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Öğrenciler için giysi dolabı ve kitaplık
  • Odaların ve diğer yaşam alanlarının periyodik temizliği

Hürriyet Özel Kız Öğrenci Yurdu; Ufuk Üniversitesi; TOBB Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Atılım Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi’ne hitap etmektedir.