Sabiha Hanım Öğrenci Yurtları Şişli Şubesi

Sabiha Hanım Öğrenci Yurtları Şişli Şubesi

İstanbul Şişli bölgesinde hizmet sunan Sabiha Hanım Öğrenci Yurtları Şişli Erkek Şubesi, güvenli bir konaklama hizmetini öğrencilere sunabiliyor. Özellikle giriş ve çıkışların kontrol atlında yapıldığı öğrenci yurdunda aynı zamanda özel güvenlik görevlisinin de kesintisiz olarak hizmet sunduğunu söylemek mümkün oluyor.

Sabiha Hanım Öğrenci Yurtları Şişli Şubesi

Özel güvenlik kameralarının kesintisiz olarak hizmet sunduğu Sabiha Hanım Öğrenci Yurdu Şişli Erkek Şubesi, güvenlik konusunda gerekli tedbirleri alıyor. Elbette ki yangın durumu için de tüm tedbirleri alabilen öğrenci yurdunun aynı zamanda konforlu bir öğrenci yurdu olduğunu söylemek mümkün oluyor. Bu kapsamda yurt işletmesinde olası su ve elektrik kesintileri için de gerekli tedbirler alınmış durumdadır.

Sabiha Hanım Öğrenci Yurtları Şişli Erkek Şubesi Olanakları

Çok sayıda farklı olanağı sunabilen Sabiha Hanım Öğrenci Yurtları Şişli Erkek Şubesi, aynı zamanda huzurlu bir konaklamanın da adresi konumunda yer alıyor. Üstelik yurt işletmesinin öğrencilerin huzurlu bir şekilde ders çalışmaları için özel etüt salonları bulundurduğunu da söylemek mümkün oluyor.

Sabiha Hanım Öğrenci Yurtları Şişli Şubesi

Sabiha Hanım Öğrenci Yurdu Şişli Erkek Şubesi Özellikleri

  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

Sabiha Hanım Öğrenci Yurtları Şişli Erkek Şubesi  İstinye Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, Biruni Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi ile Kadir Has Üniversitesi gibi üniversitelere hitap ediyor.