İstanbul Hanımağa Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Hanımağa Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul kentindeki konforlu öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Hanımağa Özel Kız Öğrenci Yurdu, profesyonel bir konaklama hizmetini misafirleriyle buluşturuyor. Acil durumlarda kullanılmak üzere yangın merdiveni bulunan yurt işletmesinde güvenlik için gerekli tedbirler de alınmış bulunuyor. Bu kapsamda giriş ve çıkışlar sürekli kontrol altında tutuluyor.

İstanbul Hanımağa Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Hanımağa Özel Kız Öğrenci Yurdu, güvenlik amaçlı olarak 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz güvenlik kameralarını aktif tutuyor. Ayrıca yurt işletmesinde özel güvenlik görevlisi de bulunuyor. Yine yurt işletmesinde olası yangın riskine karşı hem yangın alarm sistemi hem de duman dedektörleri aktif bir şekilde bulunduruluyor.

İstanbul Hanımağa Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Alternatifi bol olan olanaklar sunabilen öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Hanımağa Özel Kız Öğrenci Yurdu, konforlu bir konaklamanın da adresi konumunda yer alıyor. Öğrenci yurdunda açık büfe kahvaltıyla birlikte açık teras alanı da bulunuyor. Ayrıca yurt bünyesinde öğrenciler için spor salonu ile sosyal yaşam alanları da bulunuyor.

İstanbul Hanımağa Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Hanımağa Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Öğün yemekleri
  • Tek kişilik ortopedik yatak
  • Spor salonu ve sosyal yaşam alanları
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

İstanbul Hanımağa Özel Kız Öğrenci Yurdu Galatasaray Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Medipol Üniversitesi, İstanbul Şehir Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesine hitap ediyor.