İstanbul Hayal Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Hayal Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Küçükçekmece ilçesinde mevcut olan İstanbul Hayal Kız Öğrenci Yurtları, aynı zamanda huzurlu bir konaklama olanağına da sahiptir.  Bu kapsamda öğrencilerin güvenli bir şekilde konaklamaları için gerekli tedbirler de alınmış durumdadır. Bu doğrultuda yurt işletmesinde yangın riskine karşı da hem yangın merdiveni hem de yangın alarm sistemi de mevcuttur.

İstanbul Hayal Kız Öğrenci Yurtları

Giriş ve çıkışların kontrol altında olduğu İstanbul Hayal Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda kesintisiz bir şekilde özel güvenlik görevlisinin bulunduğu bir yurt işletmesidir. Bu kapsamda yurt işletmesinde güvenlik kameralarının da kesintisiz bir şekilde hizmet sunduğu bilinmektedir. Ayrıca yurt işletmesinde olası su ve elektrik kesintilerine karşı da gerekli tedbirler alınmıştır.

İstanbul Hayal Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

24 saat süreyle sıcak su olanağının bulunduğu İstanbul Hayal Kız Öğrenci Yurtları, aynı zamanda odalarda banyo ve tuvalet bulunan bir öğrenci yurdudur. Aynı zamanda yurt işletmesinde öğrenciler için açık büfe kahvaltı olanağı da mevcut durumdadır. Bununla birlikte yurt işletmesinde hem etüt salonları hem de spor salonu da mevcuttur.

İstanbul Hayal Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Hayal Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Açık büfe kahvaltı
  • Spor salonu ve sosyal yaşam alanları
  • Her öğrenciye özel giysi dolabı
  • Öğrenciler için kitaplık
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Odaların ve diğer ortak yaşam alanlarının periyodik temizliği

İstanbul Hayal Kız Öğrenci Yurdu, İstanbul Arel Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ve Marmara Üniversitesine hitap etmektedir.