Academic House Kadıköy Özel Öğrenci Yurtları

Academic House Kadıköy Özel Öğrenci Yurtları

Konforlu öğrenci yurtları arasında yer alan Academic House Kadıköy Özel Kız Öğrenci Yurdu, güvenlik konusunda iddialı bir hizmeti sizlerle bulunmaktadır. Bu kapsamda yangın riskine karşı da gerekli tedbirler alınmaktadır. Yangın merdiveni, yangın alarm sistemi ile duman dedektörleri de yurt işletmesinde mevcut durumdadır.

Kadıköy Özel Kız

Academic House Kadıköy Özel Kız Öğrenci Yurdu giriş ve çıkışların kontrol altında olduğu bir yurt olduğunu söyleyebiliriz. Elbette ki güvenlik konusunda iddialı olan yurt işletmesi kesintisiz olarak özel güvenlik hizmeti de sunmaktadır. Ayrıca yurt işletmesinde özel güvenlik kameraları da kesintisiz olarak hizmet sunmaktadır.

Academic House Kadıköy Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Açık terası bulunan öğrenci yurtları arasında yer alan Academic House Kadıköy Özel Kız Öğrenci Yurdu, odalarda mutlak ve mini buzdolabı da bulunduruyor. Ayrıca yurt işletmesinde hem açık büfe kahvaltı hem de kantin işletmesi de mevcut durumdadır. Bununla birlikte 7 gün 24 saat internet hizmetinin bulunduğu yurt işletmesinde odalarda kesintisiz sıcak su olanağına da sahiptir.

Kadıköy Özel Kız

Academic House Kadıköy Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Tek kişilik ortopedik yatak
  • Spor salonu ve sosyal yaşam alanları
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

Academic House Kadıköy Özel Kız Öğrenci Yurdu, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi ve Marmara Üniversitesine hitap etmektedir.