İstanbul Şirinevler Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Şirinevler Özel Kız Öğrenci Yurtları

Güvenli ve konforlu öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Şirinevler Özel Kız Öğrenci Yurdu, profesyonel bir yurt olarak karşımıza çıkıyor. Güvenlikle ilgili gerekli tedbirlerin alındığı bir yurt işletmesinin giriş ve çıkışları da kontrol altında yapılmaktadır. Ayrıca yurt işletmesinde 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz bir özel güvenlik hizmetinin sunulduğu bilinmektedir.

İstanbul Şirinevler Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Şirinevler Özel Kız Öğrenci Yurdu 7/24 güvenlik kameralarının aktif olduğu bir yurt işletmesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Olası su kesintilerine karşı yedek su deposunun bulunduğu yurt işletmesinde elektrik kesintilerine karşı da jeneratör cihazı mevcut durumdadır. Ayrıca yurt işletmesinde yangın riskine karşı da gerekli tedbirler alınmış durumdadır.

İstanbul Şirinevler Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Kablosuz internet olanağı bulunan öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Şirinevler Özel Kız Öğrenci Yurdu, odalarda TV hizmeti de sunmaktadır. Odalarda banyo ve tuvalet bulunan yurt işletmesinde kesintisiz bir şekilde sıcak su olanağı da mevcut durumdadır. Ayrıca yurt işletmesinde hem spor salonu hem de özel yaşam alanları da mevcut durumdadır.

İstanbul Şirinevler Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Şirinevler Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Odalarda banyo ve tuvalet
  • Açık büfe kahvaltı
  • Spor salonu ve sosyal yaşam alanları
  • Her öğrenciye özel giysi dolabı
  • Öğrenciler için kitaplık
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Odaların ve diğer ortak yaşam alanlarının periyodik temizliği

İstanbul Şirinevler Özel Kız Öğrenci Yurdu, İstanbul Arel Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve İstinye Üniversitesine hitap etmektedir.