Beyaz Marmara Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Beyaz Marmara Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Açık terası bulunan öğrenci yurtları arasında yer alan Beyaz Marmara Özel Erkek Öğrenci Yurdu, konforlu bir konaklama olanağı sunmaktadır. Bu kapsamda yurt işletmesinde profesyonel bir konaklama olanağının sunulduğunu da söyleyebiliriz. Elbette ki Beyaz Marmara Özel Erkek Öğrenci Yurdu güvenlik konusunda da gerekli tedbirleri almış olan bir yurt olarak karşımıza çıkıyor.

Beyaz Marmara Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Giriş ve çıkışların kontrol altında olduğu öğrenci yurdunun aynı zamanda özel güvenlik görevlisinin de kesintisiz olarak bulunduğu bir yurt işletmesidir. Yine yurt işletmesinde özel güvenlik kameraları da 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak hizmet sunmaktadır. Elbette ki bununla birlikte yurt işletmesinin su ve elektrik kesintilerine karşı da gerekli tedbirleri aldığını söyleyebiliriz.

Beyaz Marmara Özel Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Konforlu öğrenci yurtları arasında yer alan Beyaz Marmara Özel Erkek Öğrenci Yurdu, aynı zamanda huzurlu bir konaklama olanağı sunmaktadır. Elbette ki yurt işletmesinde öğrencilerin huzurlu bir şekilde ders çalışacağı özel etüt salonları da mevcut durumdadır. Yine yurt işletmesinde sosyal yaşam alanlarıyla spor salonu da mevcut durumdadır.

Beyaz Marmara Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Beyaz Marmara Özel Erkek Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Spor salonu
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği
  • Tek kişilik ortopedik yatak

Beyaz Marmara Özel Erkek Öğrenci Yurdu, Marmara Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi ve Okan Üniversitesine hitap etmektedir.