İstanbul Cevhan Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Cevhan Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Göztepe bölgesinde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında bulunan İstanbul Cevhan Özel Kız Öğrenci Yurdu, güvenli bir konaklama olanağı sunuyor. Otopark hizmeti bulunan öğrenci yurdunda, üst düzey bir konfor da sunuluyor. Özellikle güvenlik önlemlerine dikkat edilen yurt işletmesinde öğrencilerin giriş ve çıkışları da kontrol ediliyor.

İstanbul Cevhan Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Cevhan Özel Kız Öğrenci Yurdu, 7/24 kesintisiz olarak özel güvenlik görevlisinin bulunduğu bir yurt işletmesi olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte özel güvenlik kameralarının kesintisiz olarak hizmet sunduğu öğrenci yurdunda tam anlamıyla profesyonel bir konaklama hizmeti sunulmaktadır. Elbette ki yurt işletmesinde su ve elektrik kesintileri için de gerekli tedbirler alınmış durumdadır.

İstanbul Cevhan Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Yüzme havuzu bulunan öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Cevhan Özel Kız Öğrenci Yurdu, kablosuz internet olanağına da sahiptir. Elbette ki öğrenci yurdunun tam anlamıyla konforlu bir şekilde hizmet sunduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. Bununla birlikte yurt işletmesinde öğrenciler için açık büfe kahvaltısı da mevcut durumdadır.

İstanbul Cevhan Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Cevhan Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Odalarda TV
  • Kesintisiz internet
  • Kesintisiz sıcak su
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

İstanbul Cevhan Özel Kız Öğrenci Yurdu, Marmara Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesine hitap etmektedir.