İstanbul Enis Çebişah Erkek Öğrenci Yurtları

İstanbul Enis Çebişah Erkek Öğrenci Yurtları

Konforlu bir konaklama olanağı sunabilen öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Enis Çebişah Erkek Öğrenci Yurdu, aynı zamanda huzurlu bir konaklama olanağı sunuyor. Profesyonel bir öğrenci yurdu işletmesi olarak karşımıza çıkan yurt işletmesinin tam anlamıyla güvenli bir konaklama olanağını sunabildiğini söyleyebiliriz.

İstanbul Enis Çebişah Erkek Öğrenci Yurtları

Giriş ve çıkışların kontrollü olarak yapıldığı yurt işletmesinde tam anlamıyla güvenli bir konaklama olanağı bulunuyor. Bu kapsamda yurt işletmesinin özellikle güvenlik görevlilerini 7 gün 24 saat bulundurduğunu da söyleyebiliriz. Elbette yine bu güzel yurt işletmesi kesintisiz olarak özel güvenlik kameralarıyla takip edilmektedir.

İstanbul Enis Çebişah Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Okul servisi hizmeti bulunan öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Enis Çebişah Erkek Öğrenci Yurdu, konforlu bir konaklama olanağına sahiptir. Ayrıca odalarda banyo ve tuvalet bulunan öğrenci yurdunun tam anlamıyla konforlu bir konaklama olanağını sunduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz.

İstanbul Enis Çebişah Erkek Öğrenci Yurtları

İstanbul Enis Çebişah Erkek Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Kitaplık ve özel etüt salonları
  • masa ve sandalye
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Oda içerisinde bulunan temiz bir tuvalet ve banyo
  • Öğrencilerin kullanımı için sınırsız internet
  • Haftanın belirli günleri detaylı oda ve ortak kullanım alanı temizliği

İstanbul Enis Çebişah Erkek Öğrenci Yurdu, İstinye Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesine hitap etmektedir.