İstanbul Konforist Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Konforist Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul’da yüzme havuzu bulunan öğrenci yurtları arasında bulunan İstanbul Konforist Özel Kız Öğrenci Yurdu, güvenli bir konaklama olanağına da sahiptir. Giriş ve çıkışların kontrollü olarak yapıldığı yurt işletmesinde özel güvenlik görevlisinin de kesintisiz olarak hizmet sunduğunu söylemek mümkün olmaktadır.

İstanbul Konforist Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Konforist Özel Kız Öğrenci Yurdu, güvenlik kameralarının kesintisiz olarak aktif tutulduğu bir yurt işletmesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda yurt işletmesinin su kesintilerine karşı yedek su deposu da bulundurduğu biliniyor. Yine yurt işletmesinin bünyesinde jeneratör cihazının da bulunduğunu söylemek mümkün oluyor.

İstanbul Konforist Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Açık terası bulunan öğrenci yurtları arsında yer alan İstanbul Konforist Özel Kız Öğrenci Yurdu, SPA hizmetini de misafirlerine sunmaktadır. Saunası bulunan yurt işletmesinde odalarda mutfak da bulunmaktadır. Ayrıca spor salonu ile özel yaşam alanları da yurt işletmesinde mevcut durumdadır.

İstanbul Konforist Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Konforist Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Odalarda TV
  • Odalarda banyo ve tuvalet
  • Açık büfe kahvaltı
  • Her öğrenciye özel giysi dolabı
  • Öğrenciler için kitaplık
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Odaların ve diğer yaşam alanlarının periyodik temizliği

İstanbul Konforist Özel Kız Öğrenci Yurdu Boğaziçi Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Gedik Üniversitesi ve Okan Üniversitesine hizmet sunmaktadır.