İstanbul Pulya Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Pulya Özel Kız Öğrenci Yurtları

Huzurlu, konforlu ve güvenli bir konaklama olanağı sunabilen öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Pulya Özel Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda ulaşım noktasında da avantajlı bir konuma sahiptir. Yurt işletmesinin güvenlik amaçlı olarak kesintisiz olarak güvenlik kameralarıyla takip edildiğini söylemek mümkün olmaktadır.

İstanbul Pulya Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Pulya Özel Kız Öğrenci Yurdu, öğrencilerin güvenliği için 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak özel güvenlik görevlisi bulunduruyor. Ayrıca yurt işletmesinin öğrencilerin giriş ve çıkışlarını da kontrollü olarak yaptığı da biliniyor. Bununla birlikte yurt işletmesinde yangın durumunda kullanılmak üzere hem yangın merdiveni hem de yangın alarm sistemi de bulunuyor.

İstanbul Pulya Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Açık terasa sahip öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Pulya Özel Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda konforlu bir konaklama olanağı sunabiliyor. Açık büfe kahvaltı olanağına sahip olan öğrenci yurdunun aynı zamanda öğrenciler için sosyal yaşam alanları da oluşturduğunu söyleyebiliriz.

İstanbul Pulya Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Pulya Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Spor salonu ve sosyal yaşam alanları
  • Odalarda TV ve kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

İstanbul Pulya Özel Kız Öğrenci Yurdu, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, Biruni Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesine hitap etmektedir.