İstanbul Orange Airport Öğrenci Yurtları

İstanbul Orange Airport Öğrenci Yurtları

İstanbul Bahçelievler ilçesinde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında bulunan İstanbul Orange Airport Hostel Öğrenci Yurdu, güvenli bir öğrenci yurdu olarak tanımlanıyor. Giriş ve çıkışların kontrollü olarak yapıldığı yurt binasının 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak güvenlik kameralarıyla takip edildiği biliniyor.

İstanbul Orange Airport Öğrenci Yurtları

İstanbul Orange Airport Hostel Öğrenci Yurdu, yangın durumuna karşı hem yangın merdiveni hem de yangın alarm sistemi bulunduruyor. Yine yurt işletmesinde su kesintileri için yedek su deposu bulunuyor. Ayrıca yurt işletmesinde elektrik kesintileri için de jeneratör cihazı da mevcut durumdadır.

İstanbul Orange Airport Öğrenci Yurtları Olanakları

Otoparkı bulunan öğrenci yurtları arsında yer alan İstanbul Orange Airport Hostel Öğrenci Yurdu, aynı zamanda konforlu bir konaklamanın da adresidir. Elbette ki yurt işletmesind ehem Wi-Fi erişim olanağı hem de odalarda TV olanağı mevcut durumdadır. Ayrıca yurt işletmesinde kesintisiz olarak sıcak su olanağı da bulunmaktadır.

İstanbul Orange Airport Öğrenci Yurtları

İstanbul Orange Airport Hostel Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Otopark hizmeti
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

İstanbul Orange Airport Hostel Öğrenci Yurdu İstanbul Aydın Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ve İstinye Üniversitesine hitap etmektedir.