İstanbul Adora Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Adora Özel Kız Öğrenci Yurtları

Deprem yönetmeliğine tam uygun olan bir binaya sahip öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Adora Özel Kız Öğrenci Yurdu, güvenlik konusunun da sıkı tutuyor. Bu kapsamda yurt işletmesinin profesyonel bir konaklama olanağı sunabildiğini de söyleyebiliriz. Güvenlik için öğrenci yurdunun 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak güvenlik kameralarıyla takip edildiği bilinmektedir.

İstanbul Adora Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Adora Özel Kız Öğrenci Yurdu, olası yangın riskine karşı da gerekli tedbirlerin alındığı bir yurt işletmesidir. Yangın durumunda öğrencilerin pratik bir şekilde yurttan tahliye olmaları için yangın merdiveni de bulunmaktadır. Ayrıca yangın riskine karşı hem duman dedektörleri hem de yangın alarm sistemi yurt işletmesinde mevcut durumdadır.

İstanbul Adora Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Kablosuz internet olanağı bulunan öğrenci yurtları arasında bulunan İstanbul Adora Özel Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda konaklama ihtiyacını konforlu bir şekilde karşılıyor. Odalarda mutfak bulunan yurt işletmesinde odalarda TV de bulunuyor. Ayrıca yurt işletmesinde hem spor salonu hem de özel etüt salonları da bulunuyor.

İstanbul Adora Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Adora Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve sosyal yaşam alanları
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği
  • Tek kişilik ortopedik yatak

İstanbul Adora Özel Kız Öğrenci Yurdu, Galatasaray Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi ve Beykent Üniversitesine hitap etmektedir.