İstanbul Özel Olcayto Erkek Öğrenci Yurtları

İstanbul Özel Olcayto Erkek Öğrenci Yurtları

İstanbul’daki popüler öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Özel Olcayto Erkek Öğrenci Yurdu, ulaşım noktasında da oldukça önemli bir konuma sahip olmaktadır. Yangın riskine karşı gerekli tedbirlerin alındığı yurt işletmesinde acil durumlarda tahliyeyi mümkün kılacak yangın merdiveni de mevcut durumdadır.

İstanbul Özel Olcayto Erkek Öğrenci Yurtları

İstanbul Özel Olcayto Erkek Öğrenci Yurdu, kesintisiz olarak özel güvenlik görevlisinin bulunduğu bir yurt işletmesi olarak tanımlanıyor. Yine güvenlik maksatlı yurt işletmesinde güvenlik kameraları da bulunuyor. Elbette ki hem su hem de elektrik kesintileri için yurt işletmesinde yedek su deposu ile jeneratör cihazı da mevcut bulunuyor.

İstanbul Özel Olcayto Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Misafirlerine çok sayıda olanak sunabilen öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Özel Olcayto Erkek Öğrenci Yurdu, açık büfe kahvaltı olanağına sahiptir. Ayrıca yurt işletmesinde kesintisiz olarak sıcak su ve internet hizmeti de bulunmaktadır. Bununla birlikte yurt işletmesinde öğrenciler içi spor salonu da bulunmaktadır.

İstanbul Özel Olcayto Erkek Öğrenci Yurtları

İstanbul Özel Olcayto Erkek Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Açık büfe kahvaltı
  • Sosyal yaşam alanları
  • Kesintisiz sıcak su olanağı
  • Her öğrenciye özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için özel kitaplık
  • Odalarda banyo ve tuvalet
  • Odaların ve genel yaşam alanlarının periyodik temizliği

İstanbul Özel Olcayto Erkek Öğrenci Yurdu, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Marmara Üniversitesi,  Galatasaray Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesine hitap etmektedir.