İzmir Gelincik Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Gelincik Özel Kız Öğrenci Yurtları

7/24 özel güvenlik görevlisinin bulunduğu öğrenci yurtları arasında yer alan İzmir Gelincik Özel Kız Öğrenci Yurdu, konforlu bir konaklama olanağı da sunuyor. Güvenlik amaçlı olarak özel güvenlik kameralarının bulunduğu yurt işletmesinde giriş ve çıkışların da sürekli olarak kontrol edildiği bilinmektedir.

İzmir Gelincik Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Gelincik Özel Kız Öğrenci Yurdu, olası yangın durumuna karşı da gerekli tedbirlerin alındığı yurt işletmesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle yangın durumunda acil çıkışı mümkün kılacak yangın merdiveni de yurt bünyesinde mevcut durumdadır. Ayrıca yurt işletmesinde hem yedek su deposu hem de jeneratör cihazı da mevcuttur.

İzmir Gelincik Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Spor salonu bulunan öğrenci yurtları arasında bulunan İzmir Gelincik Özel Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda öğrenciler için özel yaşam alanları da bulundurmaktadır. Ayrıca yurt işletmesinde öğrenciler için özel etüt salonları da hizmeti sunmaktadır. Yine yurt işletmesinde sıcak su olanağı da mevcut durumdadır.

İzmir Gelincik Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Gelincik Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Özel etüt salonları
  • Spor salonu ve sosyal yaşam alanları
  • Öğrenciler için ortopedik baza yatak
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

İzmir Gelincik Özel Kız Öğrenci Yurdu, İzmir Tınaztepe Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesine hitap etmektedir.