İzmir Pelin Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Pelin Özel Kız Öğrenci Yurtları

Huzurlu bir konaklama olanağı sunabilen öğrenci yurtları arasında bulunan İzmir Pelin Özel Kız Öğrenci Yurdu, İzmir Buca bölgesinde hizmet sunmaktadır. Giriş ve çıkışların sürekli olarak kontrol altında olduğu yurt işletmesinde 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak özel güvenlik görevlisi de bulunmaktadır.

İzmir Pelin Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Pelin Özel Kız Öğrenci Yurdu, öğrencilerin güvenliği için güvenlik kameralarının aktif olduğu yurt işletmesi olarak karşımıza çıkıyor. Yine yurt işletmesinde hem su kesintisi için hem de elektrik kesintisi için gerekli tedbirlerin alındığı da söylemek mümkün oluyor. Yine yurt işletmesinde yangın riskine karşı da gerekli tedbirler alınmış durumdadır.

İzmir Pelin Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Kablosuz internet olanağı bulunan öğrenci yurtları arasında bulunan İzmir Pelin Özel Kız Öğrenci Yurdu, odalarda TV hizmeti de sunmaktadır. Yine yurt işletmesinde hem spor salonu hem sosyal yaşam alanları hem de özel etüt salonları da mevcut durumdadır. Ayrıca yurt işletmesinde odalarda banyo ile wc de bulunmaktadır.

İzmir Pelin Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Pelin Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

İzmir Pelin Özel Kız Öğrenci Yurdu, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi ve İzmir Tınaztepe Üniversitesine hitap etmektedir.