İzmir Smyrna Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Smyrna Kız Öğrenci Yurtları

7/24 özel güvenlik görevlisinin bulunduğu öğrenci yurtları arasında yer alan İzmir Smyrna Kız Öğrenci Yurdu, İzmir Buca ilçesinde bulunmaktadır. Ulaşım noktasında oldukça iddialı bir konumunda bulunan yurt işletmesinin güvenlik konusuna özel önem verdiği de bilinmektedir. Bundan dolayı yurt işletmesinin giriş ve çıkışlarının da kontrollü olarak yapıldığı bilinmektedir.

İzmir Smyrna Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Smyrna Kız Öğrenci Yurdu, öğrencilerin güvenliği için özel güvenlik kamerası bulunduran bir yurt işletmesidir. Aynı zamanda yurt işletmesinde yangın riskine karşı da hem yangın merdiveni hem de yangın alarm sistemi de mevcut durumdadır. Ayrıca yurt bünyesinde jeneratör cihazıyla birlikte yedek su deposu da bulunmaktadır.

İzmir Smyrna Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Açık büfe kahvaltı olanağına sahip olan öğrenci yurtları arasında bulunan İzmir Smyrna Kız Öğrenci Yurdu, öğün yemekleri de bulundurmaktadır. Spor salonu bulunan yurt işletmesinde aynı zamanda odalarda soğutucular da mevcut durumdadır. Yine yurt işletmesinde öğrenciler için özel sosyal yaşam alanları da mevcut durumdadır.

İzmir Smyrna Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Smyrna Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Spor salonu ve etüt salonları
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve açık büfe kahvaltı
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

İzmir Smyrna Kız Öğrenci Yurdu, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi ve İzmir Tınaztepe Üniversitesine hitap etmektedir.