İzmir Mercan Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Mercan Özel Kız Öğrenci Yurtları

Konforlu öğrenci yurtları arasında bulunan İzmir Mercan Özel Kız Öğrenci Yurdu, İzmir Balçova bölgesinde hizmet sunmaktadır. Güvenlik konusuna özel önem veren yurt işletmesinin öğrencilere huzurlu bir konaklama olanağı sunduğu bilinmektedir. Ayrıca yurt işletmesinde özel güvenlik kameralarının da kesintisiz olarak hizmet sunduğunu söyleyebiliriz.

İzmir Mercan Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Mercan Özel Kız Öğrenci Yurdu, giriş ve çıkışların kontrol edildiği bir yurt işletmesi olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca yurt işletmesinde öğrencilerin güvenliği için de özel güvenlik görevlisi mevcut durumdadır. Yangın riskine karşı yurt işletmesinde hem yangın merdiveni hem yangın alarm sistemi hem de duman dedektörleri de aktif bulundurmaktadır.

İzmir Mercan Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Kablosuz internet olağanı bulunan öğrenci yurtları arasında bulunan İzmir Mercan Özel Kız Öğrenci Yurdu, odalarda banyo ve tuvalet de bulunduruyor. Yurt işletmesinde kesintisiz olarak sıcak su olanağı da bulunmaktadır. Ayrıca yurt işletmesinde hem spor salonu hem de sosyal yaşam alanları da mevcut durumdadır.

İzmir Mercan Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Mercan Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Öğrencileri için giysi dolabı
  • Öğrencileri için masa ve sandalye
  • Tek kişilik ortopedik özelliğe sahip yatak
  • Kesintisiz sıcak su
  • Her odada banyo ve tuvalet
  • Odaların ve genel yaşam alanlarının periyodik temizliği

İzmir Mercan Özel Kız Öğrenci Yurdu, Ege Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi ve İzmir Tınaztepe Üniversitesine hitap etmektedir.