Ankara Çınar Kız Öğrenci Yurtları

Ankara Çınar Kız Öğrenci Yurtları

Profesyonel bir şekilde hizmet sunan öğrenci yurtları kategorisinde yer alan Ankara Çınar Kız Öğrenci Yurdu, Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunmaktadır. Öğrencilerin güvenli bir şekilde konaklaması noktasında etkili bir hizmet sunan yurt işletmesinin, güvenlik görevlisi de bulunmaktadır. Yine yurt binasında 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz bir şekilde hizmet sunan güvenlik kameraları da bulunmaktadır.

öğrenci yurtları

Güvenlik noktasında oldukça başarılı olan yurt işletmesinin olası yangın riskine karşı gerekli tedbirleri aldığını da söyleyebiliriz. Yangın durumunda kullanılmak üzere yangın merdiveni ve yangın alarm sistemi de mevcuttur. Yine yurt işletmesinde olası su kesintilerinde kullanılmak üzere su deposu bulunmaktadır. Bununla birlikte elektrik kesintilerinde kullanılmak üzere jeneratör cihazı da yurt işletmesinde mevcut durumdadır.

Ankara Çınar Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Öğrencilere çok sayıda önemli olanakları sunabilme kapasitesine sahip olan öğrenci yurtları arasında yer alan Ankara Çınar Kız Öğrenci Yurdu, açık büfe kahvaltıya sahiptir. Yine yurt işletmesinde öğün yemeklerinin yanı sıra kantin işletmesi de yer almaktadır. Odalarda tuvalet ve banyo bulunan yurt işletmesinde 24 saat süreyle kesintisiz sıcak su da bulunmaktadır.

Ankara Çınar Kız Öğrenci Yurdu

Ankara Çınar Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Her öğrenci için giysi dolabı
  • Her öğrenci için kitaplık
  • Her öğrenci için masa sandalye
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Periyodik oda ve diğer yaşam alanlarının temizliği

Ankara Çınar Kız Öğrenci Yurdu, Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Ufuk Üniversitesi’ne hitap etmektedir.