Ankara Özgül Kız Öğrenci Yurtları

Ankara Özgül Kız Öğrenci Yurtları

Ankara Çankaya ilçesinde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında yer alan Ankara Özgül Kız Öğrenci Yurdu, 24 saat kesintisiz bir şekilde güvenlik hizmetinin bulunduğu bir yurt olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Yurt binasında kesintisiz bir şekilde güvenlik kameraları da hizmet sunuyor.

 Öğrenci Yurtları

Ankara Özgül Kız Öğrenci Yurdu Öğrencilerin güvenlik konaklamaları için gerekli tedbirleri almış bulunuyor. Bu kapsamda yurt işletmesinde olası su kesintilerinde kullanılmak üzere su deposu da bulunuyor. Bununla birlikte yurt işletmesinde jeneratör cihazı da elektrik kesintilerinde kullanılmak üzere bulunduruyor.

Ankara Özgül Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

7 gün 24 saat kesintisiz internet olanağının bulunduğu öğrenci yurtları arasında yer alan Ankara Özgül Kız Öğrenci Yurdu, kesintisiz olarak sıcak su olanağı da sunuyor. Öğrencilerin açık büfe olarak kahvaltı yapabilecekleri yurt işletmesinde bir de kantin işletmesi bulunuyor. Odalarda TV hizmeti bulunan yurt işletmesinde öğrencilerin rahat bir şekilde ders çalışabilmeleri için etüt salonları da bulunuyor.

Öğrenci Yurtları

Ankara Özgül Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Her öğrenciye özel giysi dolabı
  • Öğrenciler için kitaplık
  • Her öğrenci için masa sandalye
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Oda içerisinde tuvalet ve banyo
  • Detaylı oda ve genel yaşam alanlarının temizliği

Ankara Özgül Kız Öğrenci Yurdu, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, Ufuk Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Atılım Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi’ne hitap etmektedir.