Ankara Çalap Kulu Erkek Öğrenci Yurtları

Ankara Çalap Kulu Erkek Öğrenci Yurtları

Güvenli konaklama konusunda iddialı olan öğrenci yurtları arasında yer alan Ankara Çalap Kulu Erkek Öğrenci Yurdu, Ankara merkez bölgesinde bulunmaktadır. 24 saat süreyle kesintisiz bir şekilde özel güvenlik görevlisi yurt bünyesinde hizmet sunmaktadır. Yine bina içi ve dışının da 24 saat süreyle güvenlik kamerasıyla takip edildiği bilinmektedir.

Öğrenci Yurtları

Yurt bünyesinde bulunan yangın alarm sistemi ve duman dedektörü olası kazaları önlemek amacıyla aktif bir şekilde tutulmaktadır. Yine olası su ve elektrik kesintilerine karşı da tüm önlemler alınmış durumdadır. Kanunlar gereğince zorunlu olan ve kriterlere uygun bir şekilde inşa edilmiş olan yangın merdiveni de yurt bünyesinde yer almaktadır.

Ankara Çalap Kulu Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Profesyonel bir şekilde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında bulunan öğrenci işletmesinin öğrenciler özel açık büfe olanağı sunduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Yine öğrencilere özel hizmet sunmak üzere yurt bünyesinde kantin işletmesi de yer almaktadır.

Öğrencilerin rahat bir ortamda ders çalışmaları için etüt salonlarının bulunduğu yurt işletmesinde öğrenciler için sosyal yaşam alanları da bulunmaktadır. Odalarında banyo ve tuvalet bulunan yurt işletmesinin 7 gün 24 saat süreyle sıcak su olanağını sunduğunu da söyleyebiliriz.

Öğrenci Yurtları

Ankara Çalap Kulu Erkek Öğrenci Yurdu

  • Açık büfe kahvaltı
  • Öğrenciler için özel giysi dolabı
  • Öğrenciler için ortopedik baza yatak
  • Odalarda kesintisiz internet
  • Odalarda kesintisiz sıcak su
  • Öğrenciler için masa, sandalye ve kitaplık
  • Odaların ve genel yaşam alanlarının temizliği

Ankara Çalap Kulu Erkek Öğrenci Yurdu, Ufuk Üniversitesi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi, TOBB Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi, TED Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’ne hitap etmektedir.